Hammartun Skolekorps
Hammartun Skolekorps
 • Loppemarked    • Aktuelt    • Om Korpset&Vedtekter    • Lenker    • Historieboka    • Kontakt oss    • Tekstilinnsamling      • Forsiden  

 

 

   Aktuelt
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Loppemarked 2012

Dugnadsinformasjon:

Hei musikanter og foreldre!

Så er vi der igjen, til vårens store begivenhet, loppemarkedet står for tur. Snøen er borte og loppelageret i Langsethgutua begynner igjen å fylles opp. Vi vet alle at de siste 5-6 ukene før loppemarkedet kan bli hektiske og at det er mye lopper som skal plasseres i hallen. Men når alle lopper er plassert utover, er det alltid hyggelig å åpne dørene for publikum. Folk får ryddet i sine hjem, gjenstander resirkuleres og får nye eiere og ikke-salgbare gjenstander blir forsvarlig anbrakt til GLØR sitt søppelanlegg. På denne måten viser vi at vi gjør en stor innsats for miljøet også. Loppemarkedet er den største og viktigste dugnaden for korpset, hvor klirrende mynt gir grunnlag for utvikling av korpsets musikalske uttrykk og sosiale korpsturer.

Vi fortsetter på samme måte med kildesortering av ikke solgte lopper, som ved tidligere loppemarked. Kildesorteringen må vi ha i tankene ved rigging av hall, utplassering av lopper og ved nedrigging. Det vil bli hengt opp plakater og skilt som viser hvordan det skal sorteres.

Vi ønsker igjen aspiranter og deres foreldre spesielt velkommen! De fleste av dere var med i høst og gjorde en utrolig flott innstas. Dere er alle satt opp igjen på listen nå i vår og kommer til å bli enda bedre kjent med hvordan dette fungerer.

Vi begynner arbeidet med innkjøring av lopper til kulverten i Håkons Hall torsdag 03. mai kl 18:00. Det gjelder de oppdrag som vi ikke har rukket å hente tidligere og de som blir ringt inn den siste uken.
Den som kan må stille på innkjøring av lopper torsdag kveld, se kjørelisten som ble sendt ut tidligere i vår. Vi må også ha noen hengere. Har du anledning til å stille med henger, gi beskjed til Iver Dahl, nr. 90174943 eller direkte til undertegnede.

Fredag 04/05:
Fra ca. kl. 10.00, møter de som har anledning, til dugnadsarbeid med rigging i hallen.
Kl. 17.00 skal alle møte opp i Håkons Hall til informasjonsmøte.
Lørdag 05/05 holder vi på fra kl. 10.00 – 21.00.
Søndag 06/05 starter vi kl. 11.00 og skal være ferdig oppryddet til kl. 20.00. Mange hender får gjort mye på kort tid, så de siste årene har vi vært ferdige lenge før denne tid.
Dere vil få tilsendt en mer detaljert tidsplan pr. e-post.

Vedlagt ligger en oversikt over fordeling av arbeidsoppgaver før, under og etter loppemarkedets salgstid. Gruppelederne har ansvar for å holde oversikt over sin avdeling, herunder planlegging og gjennomføring av salget. Gruppelederne kontakter sitt arbeidslag i forkant av loppemarkedet, for å få oversikt over eventuelle frafall m.m. Erfaringsmessig, vil det være behov for å justere og omfordele personer og arbeidsoppgaver.

Musikantene blir som i høst satt opp på egen vaktliste. De får tildelt oppgaver ut i fra egne ønsker. Listen vil jeg sette opp så snart jeg har fått ønskene fra musikantene. Tradisjonen tro får aspirantene oppgaven med å dele ut plastposer til kundene når dørene åpnes.
Jeg ber om at eventuelle forfall meldes til gruppeleder eller undertegnede på telefon: 90135890 Det er mange navn å holde rede på, så hvis du savner ditt navn, eller oppdager du er satt opp dobbelt, gi meg et hint, så ordner vi det
Alle forventes å møte til felles innsats!

Har du familiemedlemmer eller venner som ønsker å delta, så er de velkomne til å bidra. Støttegruppa og styret vektlegger at dugnaden også skal være en positiv sosial opplevelse, og det vil bli servert rundstykker lørdag formiddag, pizza lørdag ettermiddag og pølser på søndag rett etter stengetid.

Vi gjør oppmerksom på at alle har ansvar for sine egne barn under helgen.
Noen punkter vi må huske på:
• Det er ikke tillatt å sykle eller bruke rulleskøyter i hallen
• Det er ikke tillatt å oppholde seg på tribuner og i korridorer.
• Vi må be om at barn ikke deltar med å kaste lopper inn på søppelbilen søndag kveld, av sikkerhetsmessige grunner.


Med ønske om et vellykket og innbringende loppemarked!
Hilsen leder for støttegruppa
Monika Nilsson

09.04.12

   
 

 

 

Hammartun Skolekorps, Postboks 328, 2602 LILLEHAMMER