Hammartun Skolekorps
Hammartun Skolekorps
 • Loppemarked    • Aktuelt    • Om Korpset&Vedtekter    • Lenker    • Historieboka    • Kontakt oss    • Tekstilinnsamling      • Forsiden  

 

 

   Aktuelt
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Hammartun skolekorps jubileumstur 2013

Vi reiser til Almunecar i Spania, 24.-30. juni 2013.

Korpset har hatt store vanskeligheter med å få til et tilfredsstillende reiseprogram, hotelltilbud og arrangementer i Paris( Bl.a. ble filmen vi har sendt til Euro-Disney ikke godkjent der fordi vi kommer med et korps som er dobbelt så stort som det som er filmet... - vi fikk flybilletter med to forskjellige flyselskap med 12 timers tidsdifferanse og til to forskjellige flyplasser... – og hadde enda ikke fått noe forslag på hotell ...)

Vi tok ikke sjansen på å vente lenger på å bestemme oss for jubileumstur – og har derfor i løpet av siste uka snudd oss rundt, og innhentet et tilbud fra en annen reisearranger på en tur til:

Almunecar i Spania, fra 24.-30. juni 2013.

Dette mener vi blir en fantastisk tur for vårt unge jubileumskorps!

I dokumenter under ligger litt informasjon om turen, slik den er planlagt så langt. Der framgår også priser og vilkår for betaling.

Reiseselskapets avbestillingsregler er vedlagt til informasjon.

Da vi har kort frist for endelig reservasjon av flybilletter og innbetaling av depositum til reiseselskapet ber vi om bindende påmelding senest søndag 18. november!

Påmelding skjer til:
Anne Jorunn på e-post: annejoru@online.no
eller:
Torunn på e-post: t-boehl@online.no

Påmeldingen skal inneholde navn på musikant/er, antall øvrige reisende i familien, og evt. ønsket dag for annen retur( info om mulighet for dette står i vedlegget).

Øvrige navn osv. registrerer vi senere.

Selv om det er kort frist for påmelding håper vi at så mange som mulig har lyst og får til å være med på tur! Vi gleder oss veldig!!

Er det noe dere lurer på som ikke framgår av det som er tilsendt – bare spør Torunn, send e-post eller ring 95861141.

   


Get Adobe Reader

 Hammartun skolekorps jubileumstur 2013 Read file


 Betalingsvilkår og Betingelser Read file
 

 

 

Hammartun Skolekorps, Postboks 328, 2602 LILLEHAMMER