Hammartun Skolekorps
Hammartun Skolekorps
 • Loppemarked    • Aktuelt    • Om Korpset&Vedtekter    • Lenker    • Historieboka    • Kontakt oss    • Tekstilinnsamling      • Forsiden  

 

 

   Aktuelt
           

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Korpstur 2008

Vi er på Bornholm!

22.6.
21. juni reiste 34 påmeldte fra Hammartun Skole med mål Allinge på Bornholm. Til tross for at utløste innbruddsalarmen på skolen så kom vi oss av gårde kun få minutter etter skjema. Turen til Göteborg gikk fint, og vi hadde noen fine men kalde timer i Liseberg. Vi bodde på et helt OK Kärralund Vandrarhem. Søndagen opprant med regn som fulgte oss hele veien til Ystad. Der ble det opphold, og da vi ankom Bornholm skinte solen riktig så fint. Vi bor på et flott leilighetsanlegg sammen med mange andre korps, og ungene har badet og kost seg. Så kom tordenværet med styrtregn. Det skal i følge værmeldingen gi seg over natta, men blir visst erstattet av stiv kuling...

23.6.
Så er vi hjemme etter sen St Hans-feiring i Nexø på den andre siden av Bornholm. Vi spilte foran et tog av byens befolkning som ble avsluttet med tenning av et stort bål. Den sterke vinden var fralands i Nexø, så det gikk relativt trygt for seg. Trampeklapp fra alle tilhørerne!

Tidligere på dagen deltok vi i Stjernemarch i nabobyen Gudhjem. Her marsjerte vi rundt i byens trange og bratte gater før fem korps samlet seg til felles avspilling av St Louis Blues og Gammel Jägermarsj.

Tirsdag skal vi først møte Søre Ål og framføre en konsert sammen med dem ved Hammershus. Så er det den store festivaldagen i Aakirkeby med konserter etterfulgt av disko m.m. Nok en senkveld, altså...

Ungene har det bare bra, og det har jammen de voksne også. Selv om noen av oss har pakket for lite varme klær...

24.6.
Sen kveld i kveld også. På formiddagen møtte vi Søre Ål ved Hammershus borg og holdt en fin konsert med akk så få tilhørere. Senere møtte alle korpsene i Aakirkeby for marsjering og små konserter - igjen med veldig få tilhørere. Men vi hadde uansett en feiende flott felles avslutning på stadion! Det tok over 3 timer fra vi begynte å marsjere til vi endelig kunne tre av og skifte til sivilt tøy. Stor honnør til ungene, og særlig til aspirantene, som holdt ut og holdt stilen. Det var det ikke alle de andre korpsene som gjorde...

Det ble servert god mat til store og små, og diskoteket ble kjørt i gang. Alle korps meldte inn en deltaker til Bornholmsmesterskapet i luftgitar, og vår deltaker var aspirant Kristian. Han gjorde sine saker veldig bra, men ble dessverre slått ut i semifinalen. Klokka var over 22 før vi kunne kjøre hjem igjen (Sigfrid var dommer i konkurransen), så det var en utslitt gjeng som bare stupte rett til køys i kveld.

I morgen er det tur til fornøyelsesparken Joboland som står på programmet. Vinden har endelig løyet, så vi håper på en fin dag.

25.6.
Fint vær i Joboland i dag, og vi rakk en passe porsjon bading før det var å skifte til uniform for oppstilling til innmarsj og mini-konsert. Det viste seg at vi var det eneste korpset som stilte i uniform, men det forplikter, og ungene viste igjen stolthet over å høre til Hammartun og holdt stilen. Det hjelper med strenge tamburmajorer... Så var det siste musikalske innslaget for denne turen overstått.

Kvelden ble avsluttet med middag og is, og så var det voksenmøte. Da fikk ungene løpe litt fritt...

Morgendagen har ikke noe fastsatt program, men noen vil nok tilbake til Joboland, for man rakk nok ikke over alt i dag.

27.6.
Oppdatering fra bussen i dag. Gårsdagen ble brukt på litt forskjellig vis, men de fleste var med til Rønne og en tur nr 2 til Joboland. Så var det å pakke det meste inn i bussen på kvelden før grytidlig avreise kl 0545 fra Storløkke. Ferjeturen gikk veldig greit i dag også, med tilnærmet flatt hav. Med dvd-spiller i bussen går turen fort, og Stein Helge har rukket å lage en dvd med bilder som vi alle har fått se.

Stein Helge har lagt ut bilder her. Sist oppdatert 3.7.

Vi bor på Storløkke Feriepark. Zoom ut og inn på bildet under for å se hvor på Bornholm vi vil holde til.


Vis større kart

Turkomiteen består av Torunn Bøhle, Monika Nilsson og undertegnede.

Vi reiser fra Hammartun skole kl 0900 den 21. juni. Vi stopper for overnatting i Göteborg og rekker et besøk på Liseberg i den anledning. Vi reiser videre kl 0900 dagen etter, og ankommer Storløkke Feriepark i Allinge utpå ettermiddagen.

23. juni er det St Hans-aften. Vi begynner med Stjernemarsj i Gudhjem kl 1230. På kvelden er det St Hans-feiring i Nexø fra kl 2100.

24. juni er den store Festivaldagen i Aakirkeby. I forkant skal vi kl 11 fremføre våre fellesnummer sammen med Søre Ål. Her får aspirantene våre også fremføre sitt. Dette skjer ved Slotsgårdens Cafeteria i Hammershus. Så møter vi til festival i Aakirkeby kl 1500 og får spille litt eget stoff (8 minutter) samt tre fellesnummer. Så er det mat og disco m.m. til sene kvelden...

25. juni er det Minifestival i Joboland. Joboland åpner kl 1100, og vi tar med badetøy. Så spiller vi litt (7 minutter) fra kl 1430.

26. juni er så langt åpen.

Retur fra Bornholm skjer tidlig den 27. juni med buss helt hjem samme dag.

Mat og inngangsbilletter m.m. er inkludert for alle. Sengetøy og håndklær likeså. I Liseberg må hver enkelt betale for evt karuseller.

Les mer om Bornholm og korpsfestivalen på Team Bornholm, Korpsfestival Bornholm og Bornholminfo.


Vennlig hilsen

Arnar Nesset, korpsleder

   
 

 

 

Hammartun Skolekorps, Postboks 328, 2602 LILLEHAMMER